دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

افت شدید محبوبیت حزب لیز تراس

بر اساس نتایج یک نظرسنجی، محبوبیت حزب کارگر انگلیس در برابر حزب حاکم محافظه‌کار افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «رویترز»، طبق نظرسنجی موسسه «یوگاو» به سفارش روزنامه «تایمز» روزهای پنجشنبه و جمعه انجام شده حاکی از این است که میزان حمایت از حزب کارگر با دو درصد کاهش به ۵۲ درصد رسیده است.

از سوی دیگر، میزان محبوبیت حزب محافظه‌کار نسبت به ماه گذشته میلادی فقط یک درصد افزایش یافته و به ۲۲ درصد رسیده است.

۴۳ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، در پاسخ به این سوال که چه کسی نخست‌وزیر بهتری برای انگلیس خواهد بود، «کر استارمر» به عنوان رهبر حزب کارگر را انتخاب کردند و در مقابل فقط ۱۳ درصد خواستار نخست‌وزیری تراس هستند.

هفته گذشته نیز نظرسنجی دیگری از سوی یوگاو نشان داد که ۵۱ درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند که او باید از سمتش کناره‌گیری کند.

تراس حدود یک هفته قبل از طرحی جنجالی رونمایی کرد که خواستار کاهش مالیات بر اقشار ثروتمند در بحبوحه افزایش هزینه‌های معیشتی است.

تنها سه درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی بر این عقیده بودند که بودجه کمکی جنجالی رونمایی شده توسط دولت تراس دارای ایده‌های درست و سنجیده بوده است.

یک نظرسنجی دیگر که از سوی موسسه «ایپسوس» برگزار شد نیز نشان داد، نیمی از انگلیسی‌ها انتظار دارند کِر استارمر نخست وزیر این کشور شود. در نظرسنجی مشابهی که در ماه می برگزار شده بود ۳۸ درصد چنین عقیده‌ای داشتند./فارس

ارسال نظر